Bewegingsbanken

De bewegingsbanken van Shapemaster zijn een relatief nieuwe manier van bewegen.
Op de bewegingsbanken kan men met de juiste belasting trainen. Het lichaam, de spieren en gewrichten worden op een slimme manier getraind. Rustig, niet te zwaar en met goede resultaten.
Doordat bewegingsbanken elektromotorisch worden aangedreven ontstaat er een regelmatige en aangename manier van trainen. De 6 verschillende bewegingsbanken van B in shape onderscheiden zich van de gangbare bewegingsbanken doordat zij i.p.v. één beweging, meerdere bewegingen per bank maken, hetgeen intensiever is voor het lichaam. Door de trainingstijd te reduceren en 5 minuten per bank te trainen wordt het lichaam niet overbelast.
U traint inclusief warming-up en vibrogym totaal 40 minuten. De vibraties van de vibrogym zorgen voor reactie van het lichaam. De trillingen halen het lichaam uit balans, vervolgens worden de trillingen gecompenseerd doordat het lichaam reflexmatig de spieren aanspant.
De aangespannen spieren worden hierdoor getraind.
IMG_6340 - Version 2

 

Naast of als toevoeging op de bewegingsbanken bieden wij het afslankprogramma van Power Slim®. In combinatie met de bewegingsbanken in onze studio, zal het resultaat snel merkbaar zijn vooral in combinatie met persoonlijke begeleiding van week tot week. Brigitte Lepelaar is uw gastvrouw en staat garant voor deskundige begeleiding en kwaliteit. Brigitte is gekwalificeerd, vakbekwaam en heeft jarenlang ervaring als schoonheidsspecialiste en fitnessinstructrice. Op het gebied van sportmassage en diëten heeft zij de nodige cursussen en diploma’s behaald en heeft daar veel ervaring mee opgedaan.

Kijk hier voor de prijslijst & kadobonnen.