Contact

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Bewegings- en afslankstudio B in shape
Pluimgras 23
2318 TL Leiden
071 – 523 34 14

Met de fiets

Vanaf Winkelcentrum de Kopermolen rijdt u achterlangs via het fietspad naar de Broekweg. Op de Broekweg gaat u linksaf. Bij de splitsing met Fakkelgras gaat u rechts. Voorbij de scholen bent u bij de 2e flat recht voor u aangekomen bij Pluimgras 23.

Vanuit Warmond neemt u het Veerpolderpad langs het spoor richting de rondweg van de Merenwijk, de Veluwemeerlaan. Ga links de Veluwemeerlaan op. Steek de 1e oversteekplaats over en ga naar links, aan de andere kant van de weg rijden. Voorbij de sporthal en over de heuvel rechts Fakkelgras in. Na 180m bent u aangekomen bij de 2e flat rechts, bij Pluimgras 23.

Met de bus

Vanaf Leiden Station neemt u bus 45 naar de Merenwijk. Op de rondweg, de Veluwemeerlaan, stapt u uit bij halte Fakkelgras. Over de heuvel loopt u rechts Fakkelgras in en na 180m bent u aangekomen bij de 2e flat rechts, bij Pluimgras 23.

Met de auto

Vanaf Leiden Station gaat u aan het eind van de Schipholweg rechtsaf naar de Willem de Zwijgerlaan. Na 600m, na de Groenoordhallen, naar links de Gooimeerlaan in. Aan het eind linksaf de Gooimeerlaan blijven volgen, die daarna overgaat in de Veluwemeerlaan. Voorbij de sporthal en over de heuvel rechts naar Fakkelgras. Na 180m bent u aangekomen bij de 2e flat rechts, bij Pluimgras 23.

IMG_6300 - Version 2