Power Slim®

Wat is Power Slim®?
Slank zijn is fijn, slank zijn is goed voor je zelfvertrouwen. Niet iedereen heeft de discipline of de kennis van zijn lichaam en voedingstoffen om zaken blijvend te verbeteren. Daarom heeft Power Slim® eenIMG_6331 - Version 2 concept ontwikkeld om iedereen in zijn streven naar een ideaal gewicht en gezond lijf te begeleiden.

Hoe werkt Power Slim®?
Tijdens het Power Slim® programma is er een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten(suikers) en vindt er een verandering plaats in de stofwisseling: drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, is ons lichaam verplicht andere bronnen aan te spreken om in de energiebehoefte te voldoen, namelijk onze vetreserves.

Waarom geen Koolhydraten?
Als je koolhydraten en vetten eet, wordt dit door je lichaam gebruik voor je energie. Maar als je méér koolhydraten en vetten inneemt als dat je beweegt, wordt het opgeslagen als lichaamvet en niet meer gebruikt als een energiebron. Het gevolg: overgewicht, de oplossing: Power Slim®

Inname eiwitten
Tijdens het Power Slim® programma worden onze vetreserves verbrand en dit leidt tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang. Power Slim® bestaat uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk bij de opbouw van spieren. Door de ruime aanvoer van deze eiwitten tijdens het Power Slim® afslankprogramma blijft de spiermassa behouden.

schema-powerslim